Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Voucherregeling Sport- en beweegaanbod openbare ruimte

Lansingerland19 apr. 2022

De voucherregeling sport- en beweegaanbod openbare ruimte is weer geopend! Organisaties kunnen vouchers aanvragen van maximaal 4.000 euro.

De editie van 2021 was een succes. Er zijn verschillende projecten uitgevoerd om sporten ‘om de hoek’ te stimuleren. In dit filmpje is een mooi voorbeeld te zien van een playground in Delft. De provincie Zuid-Holland en Team Sportservice Zuid-Holland hebben opnieuw de handen ineengeslagen.

De Voucherregeling is bedoeld om sporten en bewegen in de buitenruimte makkelijker te maken. Met name gemeenten, (sport)organisaties, sport- en wijkverenigingen en stichtingen met creatieve ideeën worden opgeroepen om een aanvraag te doen. Er geldt een laagdrempelige aanvraagprocedure. Vouchers worden uitgereikt met een maximum van 4.000 euro per aanvraag.

 Voor meer informatie over de Voucherregeling sport- en beweegaanbod openbare ruimte én het doen van een aanvraag, kunt u terecht op www.teamsportservice.nl/voucherregeling/De termijn sluit zodra er 150 aanvragen binnen zijn, of als dat aantal niet gehaald wordt, op 30 mei 2022. 

 


Lansingerland 19 apr. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: