Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Interessante bijeenkomsten voor bestuurders uit de sport

Lansingerland08 mrt. 2022

VIP Lansingerland organiseert de komende tijd weer allerlei interessante bijeenkomsten waar je als bestuurder uit de sport veel kennis mee op kan doen. 

 

Coachend begeleiden van vrijwilligers (2 dagdelen) - ontwikkel je vaardigheden. 
Voor vrijwillige vrijwilligers coördinatoren, met als doel de samenwerking met vrijwilligers te verbeteren (o.a. rollen en grenzen, feedback, GROW en WIFA model)
Vrijdagochtend 8 en 15 april van 9.30 tot 12.00 uur. Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers

Vrijwilligers werven! Nieuwe inzichten en praktische handvatten
Je bent op zoek naar vrijwilligers maar dat blijkt best een lastige klus. Doorlopende aandacht, focus op doelgroep, goede interne aanpak en de wervingscirkel helpen je verder. Wat werkt er bij andere clubs en organisaties, of juist niet? Wat zijn praktische handvatten en wat kunnen we met en voor elkaar doen?
Maandagavond 11 april (20-22 uur). Minimaal 6 deelnemers.

Workshop wervende vacatures schrijven
Je weet perfect voor welke klus je een vrijwilliger zoekt. De vraag is hoe je dit aansprekend opschrijft. Je wilt dat er mensen op je oproep reageren. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met je eigen vacatures. Hoe spreek je (creatief) je doelgroep aan en hoe schrijf je een wervende tekst?
Vrijdag 13 mei van 10 tot 12 uur. Locatie nader te bepalen.

Het NOV heeft een bijeenkomst die ook interessant kan zijn:
Webinar voor bestuursleden en coördinatoren: aanstellen van een vertrouwenscontact persoon. Dit webinar is speciaal voor bestuursleden en coördinatoren: de NOV adviseur neemt je stap voor stap mee in het proces van het aanstellen van een vertrouwenscontact persoon. Woensdag 13 april om 19.30 uur. Aanmelden bij het NOV.

Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan door een e-mail te sturen naar info@viplansingerland.nl. Voor vragen kun je bellen naar 010 5 22 55 45 (of app naar 06 31 930 713)


Lansingerland 08 mrt. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: