Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Uitnodiging Dordtse Sportcongres - 20 september

Dordt Sport06 jun. 2024

Na de succesvolle vorige edities en de vele positieve reacties, organiseren we voor het derde jaar op rij het Dordtse Sportcongres. Je bent van harte uitgenodigd.

Ontmoeting

Op vrijdag 20 mei toveren we de DeetosSnelhal om tot een plek waar je volop kunt netwerken, kennismaken en in gesprek kunt gaan met sportverenigingen, sportaanbieders, bestuurders, professionals in de sport, raadsleden, sportcoaches en sportregisseurs.

Inspiratie

Onder de inspirerende leiding van Antoin Peeters gaan we in gesprek met interessante gasten, lokale sporters, bestuurders en met jou. Er is een kort plenair programma én je kunt in diverse sportieve break-out sessie’s meepraten over onderwerpen die betrekking hebben op de volgende thema’s; Clubondersteuning, duurzame sportclub, kaderontwikkeling, financiën, sociaal veilige sport, ledenwerving- en behoud, maatschappelijke club, gezonde sportomgeving en gebiedsontwikkelingen.

Informatie

Er zijn ook diverse stands, waar je meer informatie kunt ophalen over bijvoorbeeld subsidieregelingen, duurzaamheid, het vitaal houden van je sportclub, over trainersbegeleiding en informatie specifiek voor sportondernemers.

Datum    20 september 
Locatie   Sporthal Vorrinklaan QLS.DeetosSnel
Tijden     Inloop vanaf 19:00 uur. 19:30 uur tot +/- 22:00 uur

 

 

 


Dordt Sport 06 jun. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: