Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Maak hier een clubprofiel aan en upload jouw activiteiten

Dordt Sport05 jun. 2024

Clubbase is hét platform voor sportclubs in Dordrecht. Je vindt er nieuws en informatie over actuele thema's, als; subsidies, ledenwerving, sportstimulering en meer!

Promoot jouw sport!
Met het clubprofiel op Clubbase bereik je Dordtenaren die op zoek zijn naar een sport en/of club in de stad. Via dit clubprofiel kun je heel makkelijk sportaanbod toevoegen. De inwoners van Dordrecht krijgen dit te zien op www.dordtsport.nl. Je kunt ook makkelijk zien wie zich aanmeldt en waar sporters naar zoeken. Daarmee kun je bijvoorbeeld je aanbod aanpassen op de wens van de potentiële sporter. 

Hoe werkt het?

 • Stap 1: Maak een sportprofiel aan
  Om te beginnen maak je een persoonlijke sportprofiel aan. Dit sportprofiel heb je nodig om je club en activiteiten te kunnen beheren: Bekijk hier de video met meer uitleg over het aanmaken van een sportprofiel

 • Stap 2: Club aanmaken en koppelen aan Dordt Sport
  Als je een sportprofiel hebt, kan je naar de volgende stap; je maakt nu een club aan, dit leggen we uit in de volgende video: Volg deze video. In de video zie je onder andere:
  • 0:29 -- Club aanmaken via de achterkant van het platform: via Clubbase
  • 5:19 -- Als je als club een sportprofiel en club heb aangemaakt, bij Programma's aan de linkerkant op Dordrecht klikken en dan aanmelden. Dan ben je gekoppeld aan de website Dordt Sport. De net aangemaakte club koppelen met het platform Dordtsport.nl

 • Stap 3: Activiteiten maken
  Je club staat op het platform. Dan is het nu tijd om de activiteiten toe te voegen van jouw club. Volg deze video. Deze stappen komen o.a. voorbij in de video:
  • 0:38 -- Een activiteit aanmaken voor de club
  • 5:20 -- Aanmeldingen/deelnemers inzien van de activiteit
  • 5:39 -- Hoe bekijk je de activiteit op het platform Dordtsport.nl

 • Stap 4: Basiseisen uploaden
  In clubbeheer kan je aan de linkerkant (onderaan) ook de basiseisen makkelijk uploaden.

Voor vragen, neem contact op met de sportregisseur uit jouw gebied.

Clubbase en dordtsport.nl is een initiatief van gemeente Dordrecht in samenwerking met NOC*NSF.


Dordt Sport 05 jun. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: