Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Besturen met Impact

Sport in Deventer03 okt 2024

Goed nieuws! In november start er een nieuwe bestuurdersopleiding Besturen met Impact in de regio Stedendriehoek. Ook jij kan deelnemen.

Voor wie
Voor besturen van sportverenigingen. 

Noot: de training wordt georganiseerd door de KNVB, maar is niet gericht op voetbalverenigingen. Dus ook vanuit andere sporten zijn bestuurders van harte uitgenodigd om deel te nemen! 

Persoonlijke ontwikkeling
Onder leiding van een leercoach ontwikkel je belangrijke vaardigheden die jij kunt gebruiken om jouw club vooruit te helpen en met meer plezier te besturen. We behandelen hierbij de thema's: persoonlijk leiderschap, verbinden, strategisch besturen en maatschappelijk ondernemerschap.

Praktische informatie
De opleiding begint op maandag 18 november. De volgende drie avonden zijn gepland op 9 december, 13 januari 2025, en 10 februari 2025. In totaal omvat de opleiding vier avonden, waarbij elke avond duurt van 19:00 tot uiterlijk 22:00 uur. De opleiding is opgebouwd langs de volgende thema’s: persoonlijke leiderschap, verbinden, strategische besturen en maatschappelijk ondernemerschap. De totale tijdsinvestering inclusief de bijeenkomsten is om en nabij de 40 uur. De locaties zijn afhankelijk van de deelnemers en maken wij later bekend.

De kosten bedragen slechts € 50,- per persoon voor het volledige traject. 

Inschrijven
Zien we jou of (samen met) een ander bestuurslid verschijnen bij de nieuwe editie van Besturen met impact? Inschrijven kan hier via het inschrijfportaal van de KNVB. 


Sport in Deventer 03 okt 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: