Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Kennisboostweken; help je club vooruit!

Sport in Deventer06 mrt. 2024

Veel sport- en cultuurverenigingen spelen met vergelijkbare uitdagingen. Rabobank Clubsupport en de Nederlandse organisatie voor Vrijwilligerswerk organiseren in maart diverse online workshops en live scholingen die jouw club vooruit helpen! Of je nu een doorgewinterde clubvrijwilliger bent of net begint, deze workshops bieden waardevolle kennis en inzichten die direct kunnen worden toegepast. En het beste van alles? Omdat ze online zijn en op verschillende momenten plaatsvinden, is deelname eenvoudig en handig. Tevens wordt er in april een scholing vertrouwenscontactpersoon aangeboden door Deventer Doet. 

Rabobank Clubsupport

Van maandag 18 maart tot en met donderdag 28 maart organiseert Rabo ClubSupport 36 online workshops, waarin we de 11 meest voorkomende thema’s die op club spelen worden behandeld. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligersmanagement, behoud 12-18 jarigen, communicatie en sponsorbeleid. Je krijgt actuele informatie over een thema en doet nieuwe inzichten op, waarmee je direct aan de slag kunt op jouw club. 

Meld je aan voor workshops van Rabo ClubSupport - Rabobank

Nederlandse Organisatie voor Vrijwilligerswerk (NOV)

Ook de NOV organiseert in deze periode ook maar liefst 18 online workshops! Ben je klaar voor vragen als: Help je mee de toekomst (van jongeren) vorm te geven? Waarom houden we vast aan hoe we besturen? Geef je vrijwilligers echt zeggenschap? Hoe integer ben je en wanneer wordt inclusiviteit exclusiviteit? Kijk eens welke van diverse online sessies interessant zijn voor jou en voor mensen die je wil betrekken. 

 18 online sessies

Scholing vertrouwenscontactpersoon 

Ook dit jaar biedt Deventer Doet weer de volledige training aan tot VCP (Vertrouwenscontactpersoon) i.s.m. Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze training betreft een volledige training van 2 avonden en kan ook gebruikt worden als na- of bijscholing voor mensen die eerder een VCP training hebben gevolgd via NOC*NSF of elders.

In 2 avonden leer je hoe je de rol van vertrouwenscontact persoon kunt oppakken. Je krijgt uitleg over de rol, je taken en vooral ook: je grenzen. Daarnaast kun je oefenen met gespreksvoering en leer je hoe je jezelf introduceert in deze rol. De scholing vindt plaats op 3 en 11 april aanstaande. Maar Deventer Doet biedt deze training dit jaar ook in september of oktober aan (exacte datum volgt). 

Praktische informatie en/of aanmelden kan hier Deventer Doet | Deventer Doet. Indien de training van april vol zit, dan wordt u op de wachtlijst geplaatst voor het najaar. Indien u sowieso een voorkeur heeft voor de training in het najaar, dan kunt u dit in het aanmeldformulier aangeven.


Sport in Deventer 06 mrt. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: