Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nieuwe gewijzigde BOSA regeling 2024

Sport in Deventer11 dec. 2023

Vanaf 1 januari 2024 geldt de nieuwe BOSA-regeling (stimuleringsregeling bouw en onderhoud sportaccommodaties). De regeling blijft zich richten op amateursportorganisaties die subsidie kunnen aanvragen voor bouw- en onderhoudskosten van sportaccommodaties en de aanschaf van sportmaterialen. Toch zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd. En, het is zaak er tijdig bij te zijn als je gebruik wilt maken van de regeling, omdat de gelden beperkt zijn. 

De wijzigingen in de nieuwe BOSA regeling hebben onder andere te maken de omschrijving sport, organisatie én met de hoogte van de subsidie voor verduurzaming en toegankelijkheid. Deze gaat omhoog en bedraagt in 2024 maximaal 40% van de subsidiabele kosten. Dat betekent dat er dus per aanvraag meer subsidie ter verkrijgen is. Dat betekent tegelijkertijd echter dus ook dat er minder aanvragen gesubsidieerd kunnen worden! Wees er dus snel bij en dien indien van toepassing meteen in januari jouw aanvraag in. Aanvragen die nog in 2023 zijn (of worden) ingediend, worden meegenomen naar 2024 onder de voorwaarden van de 2023-regeling.

Meer weten over de nieuwe BOSA regeling? Lees dan verder 


Sport in Deventer 11 dec. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: