Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Professionalisering van de sportvereniging

Sport in Deventer17 mrt. 2023

Professionalisering van de (amateur)sportvereniging is een thema dat je steeds vaker hoort in de sportwereld. Vanaf het sportseizoen 2023-2024 gaat de gemeente Deventer sportverenigingen ondersteunen bij het professionaliseren van de sportvereniging.

Onder het professionaliseren van een sportvereniging verstaan we het laten uitvoeren van taken binnen een vereniging door een betaalde kracht, ofwel een professional. Deze professional ondersteunt en coacht vrijwilligers bijvoorbeeld bij het uitvoeren van een taak of ontplooit bijvoorbeeld nieuwe activiteiten bij de sportvereniging waar men normaal niet aan toe komt.

Vanaf het sportseizoen 2023-2024 gaat de gemeente Deventer sportverenigingen ondersteunen bij het professionaliseren van de sportvereniging. Hierbij kun je denken aan een sportparkmanager of een clubkadercoach die ingezet kan worden bij de sportvereniging.

Op woensdag 5 april heeft er een informatiebijeenkomst plaatsgevonden over dit thema plaats waarbij de subsidieregeling ‘professionalisering van de sportvereniging’ nader is toegelicht en waarbij er met de verenigingsondersteuners van Sportbedrijf Deventer kon worden gespard over dit onderwerp. 

Was u er niet bij, maar heeft u wel interesse in deze regeling? Alle informatie is gebundeld in de clubbase kennisbank

 


Sport in Deventer 17 mrt. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: