Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Thema-avonden voor sportverenigingen

Sport in Deventer22 feb. 2023

Thema-avonden wordt dieper ingegaan op bepaald thema of onderwerp. Speciaal voor sportverenigingen uit de gemeente Deventer zijn de thema-avonden zoveel mogelijk op maat gemaakt met input van een aantal verenigingen. 

De themabijeenkomsten zijn open voor alle clubbestuurders en vrijwilligers/kaderleden die verantwoordelijk zijn voor het betreffende thema binnen de club. Per club kunnen maximaal 2 deelnemers zich aanmelden.

 

Planning Thema-avonden tot zomer 2023

  • Maandag 3 April :           Meer actieve leden op de Club
  • Maandag 8 Mei:              Digitale Communicatie en sociale media t.b.v. ledenwerving 
  • Maandag 15 Mei:            Financiën op orde

Save the date

  • Woensdag 5 april:        Sportparkmanager & Clubkadercoach (onder voorbehoud)

In het voorjaar van 2023 bieden Sportbedrijf Deventer, Saxion en de provincie Overijssel 3 verschillende trainingen aan voor jouw sportvereniging, waarmee je 2023 vol met energie en nieuwe ideeën kunt starten. Geef je op en selecteer welke trainingen jij wilt volgen. Deelname is gratis.

Training vrijwilligersbeleid, maandag 3 april 19:00 - 22:00
Hoe vind je nieuwe bestuursleden? Wat motiveert de moderne vrijwilliger? Hoe passen veranderende levenstijlen bij het vrijwilligerswerk van nu? Vragen die we met jullie verenigingen gaan doornemen om stappen te zetten in een effectiever vrijwilligersbeleid.

Training communicatie/social media, maandag 8 mei 19:00 - 22:00
We willen je laten zien hoe je de zichtbaarheid van je vereniging kunt vergroten. Door effectief gebruik te maken van je website en socials, verhoog je de deelname aan jouw activiteiten. Je gaat je eigen communicatieplan/social agenda maken.
Nb. deze training wordt verzorgd door Saxion Hogeschool. 

Training financiën, de basis op orde, maandag 15 mei 19:00 - 22:00
We leren je door de cijfers heen te kijken om zo je eigen exploitatie te verbeteren en de vinger op de zere plek te leggen. Maar ook: wat doet het wegvallen van inkomsten met je exploitatie en hoe kun je dat oplossen? Tevens kijken we naar een nieuwe subsidie mogelijkheid van de provincie. 


Sport in Deventer 22 feb. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: