Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Online uitleg gebruik Clubbase - ledenwerving

Sport in Deventer06 feb. 2023

Zet jouw club op de kaart! Met het clubprofiel op sportindeventer.nl bereik je bezoekers die op zoek zijn naar een sport en/of club in de stad. Zo promoot je jouw club en aanbod. Doet jouw club mee met de Koningsspelen of komt jouw aanbod in de Kampioenenkrant? Maak dan een gratis clubprofiel aan (of gebruik het bestaande) en laat je zien! Is Clubbase nieuw? Op maandag 6 maart geven we voor sportaanbieders een online introductie hoe Clubbase werkt. 

Sportindeventer.nl is hét platform waar de inwoner van de stad zijn of haar sportactiviteit zoekt, vindt en boekt! Promoot het aanbod van jouw club en zet je club op de kaart. Doet jouw club mee met de Koningsspelen of kom jouw club in de Kampioenenkrant, zet dan ook aanbod op sportindeventer.nl. Hoe? Door middel van het clubprofiel op sportindeventer.nl. Op maandag 6 maart organiseren we een online webinar waarin we je uitleggen wat Clubbase is en wat het voor jouw club kan opleveren. Want met Clubbase: 

• Promoot je het aanbod van jouw club;
• Vind je in de kennisbank informatie die
je nodig hebt om de club te runnen;
• Volg je het actuele nieuws voor sport- en beweegaanbieders in de stad

Ledenwerving

Er zijn verschillende manieren om als sportvereniging nieuwe leden te werven. Komende periode staan er een aantal mogelijkheden op de planning om proeflessen van uw vereniging of als andere sportaanbieder onder de aandacht te brengen onder specifieke doelgroepen. In de periode maart t/m mei staan er twee grote campagnes op de planning:

  • Eind maart / begin april: SportinDeventer.nl Kampioenenkrant (voor senioren)
  • Eind april: Koningsspelen

Link op onderstaande links voor meer informatie over deze campagnes.

Webinar

Zet jouw club op de kaart! Met het clubprofiel op sportindeventer.nl bereik je bezoekers die op zoek zijn naar een sport en/of club in de stad. Zo promoot je jouw club en aanbod. Op maandag 6 maart 2023 vanaf 19.00 uur (tot max. 20.00 uur) geven we voor sportaanbieders een online introductie hoe Clubbase werkt. Schrijf je in voor het webinar en je ontvangt enkele dagen van te voren een teamslink om het webinar bij te wonen.


Sport in Deventer 06 feb. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: