Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Promoot jouw sportaanbod voor senioren!

Sport in Deventer09 jan. 2023

De SportinDeventer Kampioenenkrant komt er weer aan! Promoot het sportaanbod voor senioren in deze huis-aan-huis krant voor inwoners in de gemeente Deventer.

Na het succes van de Kampioenen Spelen tijdens de Sportweek 2021 in Deventer en de SportinDeventer Kampioenenkrant zetten we ouderen ook in het voorjaar 2023 in het zonnetje door wederom een speciale Kampioenenkrant uit te brengen die wordt verspreid in heel Deventer. Een krant vol sport- en beweegaanbod voor ouderen, waarin ook ervaringen van ouderen gedeeld worden. Het doel van de krant is om zoveel mogelijk Kampioenen uit te dagen om (weer) sociaal en fysiek in beweging te komen met activiteiten die passen bij ieders leeftijd, niveau, ambitie en mogelijkheden. De krant wordt uitgegeven in april 2023 aanstaande en wordt verspreid onder inwoners van de gemeente Deventer. 


Sport in Deventer 09 jan. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: