Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

De gezonde sportkantine, rookvrij & alcoholpreventie

Sport in Deventer12 dec. 2022

Deventer is JOGG-gemeente en zal vanaf 2023 (nog) meer inzetten op (gezondheids-)preventie bij kinderen en jongeren. JOGG-Teamfit helpt om de sportomgeving gezonder te maken. De Teamfit coach kan kosteloos ondersteunen om de sportlocatie gezonder te maken door bijvoorbeeld aan de slag te gaan met een gezonder voedingsaanbod, een verantwoord alcoholbeleid en een rookvrij terrein.

Hierbij werkt Teamfit samen met onder andere NOC*NSF, sportbonden en gemeenten. Het gaat er écht niet om dat de bitterballen en het biertje uit de kantine verdwijnen, maar juist om het aanbieden van gezondere alternatieven en de presentatie hiervan.

Elke sportlocatie en vereniging is anders en Teamfit zorgt voor ondersteuning en advies op maat. Wil jij ook aan de slag met één of meerdere thema’s of ben je nieuwsgierig hoe jouw vereniging ervoor staat? Neem dan contact op met de JOGG-regisseur voor sportverenigingen in de gemeente Deventer.

Anouk Heijnens (a.heijnens@sportbedrijfdeventer.nl)

 


Sport in Deventer 12 dec. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: