Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Collectief energie inkopen via PM Energie

Sport in Deventer02 nov. 2022

MKB Deventer heeft voor haar leden een eigen energie inkoopcollectief. In deze turbulente tijden waarbij de energietarieven de pan uitreizen doet MKB Deventer een handreiking naar de sportverenigingen. U kunt zonder lid te zijn van MKB Deventer aansluiten bij het energiecollectief en gebruik maken van de scherpe inkooptarieven.

Sportverenigingen uit de gemeente Deventer kunnen zich aansluiten bij het Energie Inkoop Collectief PM Energie van de ondernemersverenigingen MKB Deventer en DKV. Uw vereniging hoeft hiervoor geen lid te zijn. Door de energiemarkt op de voet te volgen, is PM Energie voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen. Hierdoor kunnen zij de inkoopcollectieven voorzien van een gedegen advies betreffende de energieleveranciers. Het inkoopcollectief (dat gevormd wordt door een afvaardiging van de ondernemersverenigingen) neemt op basis van het advies van PME de uiteindelijke beslissingen. Vervolgens wordt de energie ingekocht en verdeeld onder de deelnemers. Doordat het goedkoper is om in één keer een groot volume energie in te kopen, ontstaat een fikse korting.

Neem direct contact op met Geert Douw via mailadres g.douw@pmenergie.nl of via mobiele nummer 06 53295579

Ps. Pure Energie heeft aangegeven momenteel geen collectief vast te kunnen bieden aan nieuwe klanten. Is uw vereniging afgelopen jaar overgestapt naar Pure Energie en loopt uw contract af, dan zal Pure Energie u wel een nieuw tarief voorstellen, passend bij de huidige marktontwikkelingen. Het advies voor verenigingen met een lopend contract is om te blijven zitten (zolang de prijzen nog steeds stijgen).

Momenteel komt PM Energie bij veel bedrijven tarieven tegen van €0,70/kWh elektra en €2,60/m3 gas (en nog veel hoger). • Collectief variabel zit momenteel op €0,20/kWh elektra en €1,15/m3 gas. • Bij elke 10.000 kWh scheelt dat dus gewoon €5.000 en bij elke 1.000 m3 scheelt dat dus gewoon €1.450 Aldus PM Energie.

Sport in Deventer 02 nov. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: