Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Boost your club

Sport in Deventer06 okt. 2022

Meer leden, veranderende wensen bij bestaande leden, uw vereniging naar de volgende stap leiden en een vitale toekomst tegemoet. Kan uw vereniging wel een Boost gebruiken? Doe dan mee met Boost your club, een initiatief van het Ondernemershuis Deventer. In 1 maand tijd leert u als ondernemer naar uw club te kijken. Onder begeleiding werkt u een plan uit waarmee u als bestuur vooruit kunt. 

Kent u uw leden echt? En waar vindt u nieuwe leden, wat zoeken zij? Waar wil je als club naartoe? Wat verwacht de club van een (nieuw) lid en hoe communiceer je dat? Wat heb je als club nodig om ook in de toekomst vitaal te blijven?

Aan de hand van het model Canvas doorloopt u alle elementen van een vitale club. Niet teveel theorie, vooral aan de slag met heldere werkvormen. Boost your club is een initiatief van het Ondernemershuis Deventer en sluit aan bij Boost Your Business. In 1 maand tijd leert u als ondernemer naar uw club te kijken en een te plan maken waar u mee vooruit kunt. Boost your club/business start iedere 1e vrijdag van de maand.

Indien gewenst, ondersteunt de verenigingsadviseur van Sportbedrijf Deventer u om het plan te implementeren binnen de vereniging.
Meer informatie vind u op https://www.ondernemershuis-deventer.nl/trainingen/boost-your-business/

Wilt u deelnemen, neem dan contact op met sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl

 


Sport in Deventer 06 okt. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: