Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Subsidie Overijssel in Beweging

Sport in Deventer11 jul. 2022

Gaat jouw club aan de slag met nieuwe activiteiten of het verbeteren van activiteiten die zorgen voor een uitnodigend sport- en beweegaanbod in Deventer of de regio (bovenlokaal)? Kijk dan of dit past binnen de Subsidie Overijssel in beweging, die vanaf 5 september open wordt gesteld voor aanvragen. 

De activiteit moet voor iedereen beschikbaar zijn voor gebruik, zonder beperking door praktische, sociale of financiële drempels.

De subsidie kan worden aangevraagd voor één van de volgende activiteiten:

  • Activiteit A: het uitvoeren van een lokale aanbodverbetering; een vernieuwend initiatief waarin ontdekt wordt of het initiatief aansluit op de vraag naar beweegmogelijkheden, uitvoerbaar is en geborgd kan worden. Dit door het uitvoeren van een proefproject of onderzoek.
  • Activiteit B: het uitvoeren van een bovenlokaal beweeginitiatief; een initiatief waarbij door uitvoering het bovenlokale beweegaanbod in Overijssel sterk wordt verbeterd of nieuw aanbod wordt toegevoegd.

Vanaf 5 september komen er bedragen van € 1.000 tot € 50.000 beschikbaar (onder voorwaarden) die op binnenkomst van aanvraag worden beoordeeld. Wees er dus op tijd bij, bereid je aanvraag vast voor en dien hem op 5 september in! Kijk op de website van de Provincie Overijssel voor Meer informatie

Heb je vragen, neem dan contact op met jouw verenigingsondersteuner. 


Sport in Deventer 11 jul. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: