Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Scoor voor je club!

Sport in Deventer11 jul. 2022

Scoor voor je Club helpt alle clubs in Nederland eenvoudig aan structurele inkomsten. Doordat de achterban van de clubs lokaal geld gaan besteden, sparen zij automatisch euro’s voor de club én voor zichzelf. Zo spaar je 1% bij de SPAR in Deventer en bij andere deelnemende winkels zelfs 10%! Dat betekent dat jouw club met minimale inspanning elke maand geld op de rekening gestort krijgt.

Met scoor voor je club is het enige wat leden hoeven te doen; pinnen. Pinnen = scoren! Leden sparen ook geld voor zichzelf, waarmee zij bijvoorbeeld kunnen sparen voor hun contributie. De meeste clubs ontvangen gemiddeld €1,75 per lid per maand. Wil je als club meedoen? Meld jouw club binnen een paar minuten gratis aan via https://scoorvoorjeclub.nl/clubs/ . Elke club heeft toegang tot een toolkit met standaard e-mails, afbeeldingen en uitleg waarmee je eenvoudig je leden kan informeren.

Meer weten over hoe Scoor voor je Club werkt? Kijk op de website van Scoor voor je Club, neem deel aan een webinar of neem contact op met Cindy van der Leek via info@scoorvoorjeclub.nl

Scoor voor je Club werkt o.a. samen met NOC*NSF, Vereniging Sport en Gemeenten, Studentensport Nederland en INretail.


Sport in Deventer 11 jul. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: