Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Gratis vermelding ‘SportinDeventer’ krant voor volwassenen!

Sport in Deventer02 jun. 2022

Er komt weer een nieuwe editie van de SportinDeventer krant! Eind augustus valt er weer bij iedereen een krant op de deurmat met het sportaanbod voor volwassenen in de gemeente Deventer! De ideale manier voor sportverenigingen om sportaanbod onder de aandacht te brengen!

In heel Deventer viel dit voorjaar de Kampioenenkrant op de deurmat. Een krant vol sport- en beweegaanbod voor ouderen. Het doel van de krant was om zoveel mogelijk Kampioenen uit te dagen om (weer) sociaal en fysiek in beweging te komen. En dat is gelukt!  
Er zijn veel mensen in beweging gekomen, divers sportaanbod is onder de aandacht gebracht en nog steeds is er vraag naar de krant als naslag voor professionals, wijkteams en bewoners.  

Een nieuwe ‘Sportindeventer’ krant: voor volwassenen  

Na het succes van deze krant valt in de week van 29 augustus 2022 SportinDeventer krant voor volwassenen op de deurmat. Hetzelfde concept: een krant vol sport- en beweegaanbod, een andere doelgroep: alle volwassenen. Ook in deze editie is er weer ruimte gemaakt voor het delen van ervaringen van deelnemers om anderen te enthousiasmeren.  

GRATIS vermelding krant 

Organiseert jouw vereniging activiteiten voor volwassenen in de periode van (minimaal) september tot en met december, dan kun ook jouw vereniging nog mee varen op de publiciteit van de krant. Hoe je dat doet lees je hier

 

 


Sport in Deventer 02 jun. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: