Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Tegemoetkoming CTB Controle

Sport in Deventer30 mrt. 2022

Als sportvereniging kunt u een bijdrage aanvragen voor de gemaakte kosten voor controle op de coronatoegangsbewijzen (CTB). Bijvoorbeeld voor een vergoeding voor medewerkers en vrijwilligers of kosten voor het bevorderen en vergemakkelijken daarvan.

Aanvragen nu ook mogelijk voor 2022
Deze regeling was eerder voor 2021 beschikbaar en is nu ook mogelijk voor de periode 1 januari 2022 tot en met 25 februari 2022.

Mogelijk voor sportverenigingen met eigen accommodatie
Deze regeling is bedoeld voor sportverenigingen met een eigen accommodatie die kosten hebben gemaakt voor het uitvoeren van de controle op het CTB. Met Sportbedrijf zijn begin van het jaar afspraken gemaakt voor de controle op het CTB bij de sporthallen in de gemeente.

Maximale vergoeding is €1.000,- per vereniging
U kunt een tegemoetkoming ontvangen van €1.000,- per sportvereniging.

Doe je aanvraag via  www.deventer.nl/aanvraagctb
Via de website www.deventer.nl/aanvraagctb kun je de aanvraag indienen. Voor sportverenigingen geldt een uiterste aanvraagdatum van zondag 10 april (N.B. dit is afwijkend van wat op de website staat!)

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over de regeling? Stuur een e-mail naar aanvraagctb@deventer.nl


Sport in Deventer 30 mrt. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: