Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

DE WBTR? Hoe staat uw vereniging ervoor?

Sport in Deventer18 feb. 2022

Duizenden verenigingen en stichtingen zijn inmiddels gestart om te voldoen de nieuwe Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR). Die is vorig jaar al op 1 juli 2021 ingegaan. Hoe staat uw vereniging ervoor? 

Lang iedereen realiseert zich nog niet dat de persoonlijke aansprakelijkheid van bestuursleden is aangescherpt door de verbreding van de op wet. Dat hoeft geen reden voor bezorgdheid te zijn, je kunt dat oplossen maar dan moet je er wel wat aan doen.

Wil je weten hoe? En wil je weten wat je moet doen om aan de wet te voldoen? Wil je weten of die ook voor jullie van toepassing is?  Neem dan deel aan één van de webinars die WBTR verzorgt. In de webinars krijgt u uitleg en toelichting. Tevens hoort u welke knelpunten er bijvoorbeeld zijn en hoe je stap voor stap de wet doorloopt.

De online webinars zijn gratis te volgen, maar tevoren opgeven is noodzakelijk. Kijk voor data, tijdstippen en inschrijving op wbtr.nl 


Sport in Deventer 18 feb. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: