Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Collectief Horeca Inkopen 2022

Sport in Deventer18 jan. 2022

Wilt u ook de kosten van uw vereniging omlaag brengen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden voor gezamenlijke inkoop horeca producten bij Sportbedrijf Deventer. 

Op veler verzoek gaat Sportbedrijf Deventer collectieve horeca inkoopafspraken voor de sportverenigingen uit onderhandelen. Horecamanager René van der Roest neemt hierin het voortouw, waarbij ook de inkoopvolumes van Sportbedrijf Deventer worden ingebracht.

Waarop wordt ingezet?

Behalve op scherpe tarieven zetten we bij de onderhandelingen in op eenvoudige handling, minder verpakkingsmateriaal en gezondere keuzes. Zo gaan financiële voordelen gepaard met milieuvoordelen en minder werk voor uw vrijwilligers. Uw vereniging kan meeliften op 5 productgroepen: food, bier/dranken, koffie, non-food en sanitaire artikelen. Collectieve prijsafspraken gelden niet voor enkele producten. 

Hoe het werkt

Sportbedrijf Deventer neemt de onderhandelingen met de leverancier uit handen en sluit het contract. De vereniging blijft zelfstandig inkopen en heeft rechtstreeks contact met de leverancier. Ook ontvangt en betaalt de vereniging zelf de factuur.

Interessant voor uw vereniging? Neem dan contact op met Rene van der Roest, horecamanager Sportbedrijf Deventer via mail r.vanderroest@sportbedrijfdeventer.nl 

 


Sport in Deventer 18 jan. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: