Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Basiscursus zitvolleybal en no-jumpvolleybal

Sport in Deventer11 okt. 2021

Op zondag 7 en 21 november organiseert volleybalvereniging Avior in samenwerking met de Nevobo en Sportbedrijf Deventer een basiscursus zitvolleybal en no-jumpvolleybal voor trainers, coaches, begeleiders en andere geïnteresseerden. Deze cursus wordt aangeboden vanuit het Deventer Sport- & Beweegakkoord.

In samenwerking met volleybalvereniging Avior organiseert Volleybalopleidingen.nl op zondag 7 en 21 november voor leden (jeugd en senioren), trainers én geïnteresseerden uit de regio een startcursus zitvolleybal en no-jump volleybal.

Het doel van de cursus is om meer kennis op te doen over beide aangepaste varianten van volleybal en de beweegvormen toe te kunnen passen in zowel de eigen reguliere training als zitvolleybal en no jump-activiteiten.

Heb jij altijd al meer over aangepast volleybal willen weten voor diverse doelgroepen en wil je je eigen training verrijken met nieuwe beweegvormen? Schrijf je dan nu in!

Datum: 7 en 21 november 2021
Tijd: 13.00 – 15.30 uur
Locatie: Sporthal De Scheg, Deventer
Docent: Pim Scherpenzeel (o.a. voormalig bondscoach Nederlands Dames Zitvolleybalteam)

LET OP: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je zo snel mogelijk aan.

Wanneer we meer aanmeldingen ontvangen dan we kunnen plaatsen, zal deelname plaatsvinden op volgorde van inschrijving. We zullen dan proberen op een later moment een nieuwe training te organiseren.

De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit de lokale sportakkoorden. Hierdoor zijn er voor jou als cursist geen inschrijfkosten aan verbonden.

Voor trainers zijn er maximaal 5 licentiepunten te verdienen.


Sport in Deventer 11 okt. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: