Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Salland Clubactie: dien het innovatieve sportidee van jouw vereniging in!

Sport in Deventer06 mei 2021

Salland Zorgverzekeringen organiseert al een aantal jaar de Salland Clubactie. Een actie waarmee zij heel wat sportverenigingen in de regio ondersteunen. In 2020 zijn de lokale sportakkoorden geformeerd waarbij verschillende maatschappelijke sportactiviteiten zijn ontwikkeld. En via de Salland Clubactie levert Salland Zorgverzekeringen daar graag een bijdrage aan.

Vorig jaar is er al een start gemaakt met een innovatiebudget. Toen wonnen Z.A.C. uit Zwolle en AV Daventria en de Reddingsbrigade, beide uit Deventer, een mooi bedrag voor hun innovatieve sportidee. Dit gaat Salland Zorgverzekeringen herhalen, maar dan breder. Vorig jaar was er één budget voor de hele regio en nu stellen ze een bedrag ter beschikking pér gemeente. Ook in de gemeente Deventer komt er een budget beschikbaar van €4500,-. We trekken daar samen in op met Salland Zorgverzekeringen. Wil je meer weten of heb je als sportvereniging een sociaal-maatschappelijk idee waarmee een nieuwe groep mensen in beweging wordt gebracht? Kijk dan op www.salland.nl/innovatie

www.salland.nl/innovatie


Sport in Deventer 06 mei 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: