Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nieuwe beleidsadviseur sport gemeente Deventer

Sport in Deventer12 feb. 2021

Op 1 februari is Catharina Mulders begonnen bij de gemeente Deventer als Beleidsadviseur Sport. Daarmee neemt zij binnen de gemeente het stokje op het gebied van sport over van Natasja Smit en Marleen Munneke. Hier stelt zij zich aan u voor.

 

Wie ben ik?

Ik ben Catharina Mulders, 38 jaar, en sinds 5 jaar woonachtig in Kring van Dorth op zo’n kilometer van de gemeentegrens van Deventer. Samen met mijn vriend Jan en onze dochters Robin (5 jaar) en Doris (3 jaar) woon ik in een oude boerderij die we aan het opknappen zijn.  Oorspronkelijk kom ik uit Rotterdam en via Tilburg (studie) en Utrecht wonen we nu heerlijk buitenaf.

Wat heb ik met sport?

Ik ben geboren in een echte hardloopfamilie dus toen ik oud genoeg was werd ik meegenomen naar de atletiekbaan en werd ik vanzelfsprekend lid van de atletiekvereniging. Op mijn tiende ben ik daarnaast ook begonnen met wielrennen en was ik bijna elke dag wel op een sportaccommodatie te vinden. Na een aantal jaren deze sporten te hebben gecombineerd ging mijn voorkeur meer uit naar het wielrennen en heb ik dat een aantal jaar fanatiek beoefend. Zo ken ik veel dorpjes in Nederland door de ‘rondjes rond de kerk’ en ken ik mijn huidige woonomgeving goed door de vele trainingskampen in de regio.

Na deze individuele sporten heb ik in Utrecht een aantal seizoenen gevoetbald in de 5e klasse. Als team wonnen we altijd de derde helft (de andere vaak niet). Ook hier was ik heel fanatiek als ik op het veld stond ook al kon ik vooral alleen hardlopen! Helaas moest ik door een knieblessure stoppen met voetballen. De afgelopen 5 jaar ben ik vooral een recreant en pak ik onregelmatig mijn racefiets of mountainbike of loop ik een klein rondje hard om in conditie te blijven.   

Door mijn passie voor sport ben ik Vrijetijdwetenschappen gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Daarna heb ik bij diverse sportorganisaties gewerkt. O.a. bij de provinciale sportorganisaties in Gelderland en Overijssel (Gelderse Sport Federatie en Sportservice Overijssel) en Sportbedrijf Almelo. En nu mag ik in Deventer aan de slag!

Hopelijk kunnen we snel weer gezamenlijk sporten en fysiek bij elkaar komen. Dan kom ik graag kennismaken!

Catharina Mulders
c.mulders@deventer.nl 


Sport in Deventer 12 feb. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: