Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Verenigingsacties: Lidl en Fit for Life Sports helpen!

Sport in Deventer23 okt. 2020

In deze coronatijd kunnen veel sportverenigingen wel een (financieel) steuntje in de rug gebruiken. De Lidl en Fit for Life Sports hebben beiden leuke acties voor sportverenigingen.

Fit for Life Sports

 

Lidl helpt lokaal

De landelijke supermarktketen Lidl ondersteunt lokale initiatieven die bijdragen aan een gezondere en duurzamere buurt. Heb je materiaal nodig om jouw accommodatie coronaproof te maken (denk aan signing, handgel, hesjes voor de trainers en coronacoördinator etc.), wil de club een activiteit organiseren voor kinderen die nog geen lid zijn of juist iets extra’s doen voor de leden? Deel uw initiatief zes weken van te voren en wie weet kan de Lidl uw project met producten of een financiële bijdrage steunen!

Voorwaarden

  • Binnen 3 weken kunt u een reactie verwachten.
  • Lidl sponsort bij voorkeur activiteiten die zich richten op de volgende thema’s: maatschappij, onderwijs, gezondheid bevorderend, cultuur en of milieu.
  • Er is geen correspondentie mogelijk met de supermarktmanager over uw aanvraag.
  • Elke sponsoraanvraag ontvangt een reactie echter worden deze niet allemaal in behandeling genomen / gehonoreerd.

Een initiatief aanmelden kan hier: https://www.lidl.nl/service-contact/lidl-helpt-lokaal


Sport in Deventer 23 okt. 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: