Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

WhatsApp Clubsupport

Door Sport in Deventer

Om sportverenigingen nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn, is er voor sportverenigingen in de gemeente Deventer een WhatsApp groep waarin de laatste nieuwsberichten vanuit de gemeente Deventer, Sportbedrijf Deventer en andere partners worden gedeeld 

Krijg nog sneller nieuwsberichten via WhatsApp!

In de nieuws WhatsApp groep 'Clubsupport Deventer' krijgt u snel het laatste nieuws op sportgebied vanuit de gemeente Deventer en Sportbedrijf Deventer. Denk hierbij aan berichten over bijvoorbeeld trainerscursussen, netwerkbijeenkomsten voor sportbestuurders, collectieve horecainkoop, ennieuwe subsidieregelingen.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden voor de WhatsApp groep Clubsupport Deventer door u aan te melden via het inschrijfformulier: klik hier om u aan te melden voor de WhatsApp groep. 

Belangrijk om vooraf te weten:

  • In de WhatsApp groep is het niet mogelijk om te reageren op berichten. Indien u vragen heeft kunt u met Sportbedrijf Deventer contact opnemen via onderstaande contactgegevens.
  • Uw telefoonnummer is zichtbaar voor bestuurders, vrijwilligers en andere personen die in de WhatsApp groep staan.
  • Indien u niet meer wilt deelnemen aan de WhatsApp groep, kunt u zichzelf uit de groep verwijderen.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: