Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nieuwsbrief voor clubs

Door Sport in Deventer

Wilt u, als bestuurder, trainer of vrijwilliger van een Deventer sportvereniging op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de Sport in Deventer Clubbase nieuwsbrief. 

De nieuwsbrief omvat de meeste actuele informatie en nieuws die u nodig heeft om uw (vrijwilligers)taak binnen de vereniging uit te voeren. De nieuwsbrief wordt gemiddeld één keer per maand verstuurd, maar wanneer de actualiteiten daarom vragen kan dit ook met een hogere regelmaat zijn. Of er wordt een Sport in Deventer Clubbase Special verstuurd als het gaat om speciale thema's, zoals bijvoorbeeld de Nationale Sportweek.

De nieuwsbrief wordt verstuurd door en op initiatief van Sportbedrijf Deventer, maar kan ook informatie van andere organisaties omvatten, zoals de gemeente Deventer, die relevant is voor sportverenigingen.

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier. Uitschrijven kan altijd door onder aan de nieuwsbrief op 'unsubscribe' te klikken. 

Heeft u opmerkingen, feedback of vragen, neem dan contact op met Clubsupport van Sportbedrijf Deventer


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: