Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Swim to Fight Cancer

Alphen Vitaal26 mei 2024

Op 1 september 2024 vindt in Alphen aan den Rijn de Swim to Fight Cancer plaats. Verenigingen kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan dit evenement en daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan kankeronderzoek.

Voor €300,- per team (maximaal 5 personen) zwemmen jullie 500, 1000 of 2000 meter voor het goede doel. Kinderen van 10 tot 15 jaar mogen alleen de 500 meter zwemmen. Deelname biedt jullie vereniging de kans om maatschappelijk betrokkenheid te tonen en tegelijkertijd promotie te maken voor de vereniging. Elke vereniging krijgt een eigen teampagina, vermelding van het logo op de website en tijdens het evenement, en de mogelijkheid om promotiemateriaal in de goodiebag te plaatsen voor alle deelnemers.

Laat zien dat jullie vereniging zich inzet voor een toekomst zonder kanker en vergroot jullie zichtbaarheid. Schrijf je nu in en zwem mee! Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek de officiële website van Swim to Fight Cancer Alphen aan den Rijn


Alphen Vitaal 26 mei 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: