Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

King's Arena

Alphen Vitaal15 apr. 2024

Alphen Vitaal is één van de vijf gemeenten in Nederland die samen met NOC*NSF een nieuw en bijzonder initiatief hebben gelanceerd in aanloop naar de Koningsspelen: De King’s Arena.

Speciaal voor basisschoolkinderen uit onze gemeente is dit unieke online platform ontwikkeld. Het doel ervan is om kinderen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en wat meer bij te leren over sport, beweging en een gezonde leefstijl.

Olympisch kampioen voor een dag
Onderdeel van de King’s Arena zijn tal van uitdagende spellen en challenges. Niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens educatief verantwoord. Natuurlijk zijn er toffe prijzen te winnen. 

Delen = winnen
De King’s Arena toegankelijk voor alle basisschoolkinderen en iedereen die het leuk vind om te gamen. Ben jij een ouder, verzorger, leerkracht, iemand van een sportvereniging of een combinatie hiervan?  Deel dan de link met zoveel als mogelijk kinderen. Samen maken we van de Koningsspelen én van de King’s Arena één groot feest!

Doe de game op: www.kingsarena.nl/alphenvitaal

 

 


Alphen Vitaal 15 apr. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: