Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Uur van bestuur voorafgaand sportgala

Alphen Vitaal15 feb. 2024

Op vrijdag 15 maart a.s. worden de beste sporters en sportverenigingen uit onze gemeente gehuldigd tijdens het Alphens Sportgala. Deze avond maken we er een sportieve avond van in Theater Castellum (Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn). Wij nodigen jou en je bestuursleden van harte uit om bij het sportgala aanwezig te zijn, maar ook tijdens ‘uur van bestuur’ voorafgaand aan het gala.

Het Uur van Bestuur: De maatschappelijke waarde van sport
Tijdens het 'uur van bestuur' bespreken we thema’s waar de sport elke dag mee te maken heeft. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden wisselen we ervaringen en kennis uit. Ook de maatschappelijke rol en de positie van de sportvereniging in de lokale samenleving bespreken we samen, niet alleen met elkaar, maar ook met stakeholders als sponsoren, instellingen, scholen, lokale initiatieven en gemeente Alphen aan den Rijn. Het Uur van Bestuur is inmiddels een echt Alphens (Sport)moment geworden, sluit aan en praat mee!

(Optioneel) buffet en Alphens Sportgala
Voorafgaand aan het 'Uur van Bestuur' vindt een buffet plaats. Aansluitend wordt het Alphens Sportgala georganiseerd. Alle onderdelen van het programma zijn los te boeken, je bent dus niet verplicht meerdere onderdelen te volgen. 

Programma
Datum: 15 maart 2024 
Italiaans buffet: 18:00 – 19:00 uur (€ 37,50 p.p. incl. 2 drankjes)
Uur van bestuur: 19:00 – 20:00 uur (toegang is gratis)
Sportgala: 20:30 - einde (toegang is gratis)

Aanmelden
Wij zien je reactie graag uiterlijk 12 maart a.s. tegemoet.
Klik HIER voor aanmelden voor het buffet,  ‘uur van bestuur’ en/of het Alphens Sportgala. Alphen Vitaal 15 feb. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: