Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Alphen Actief en creatief

Alphen Vitaal20 nov. 2023

In de loop van januari worden de 'Alphen Actief en Creatief' boekjes via de scholen van gemeente Alphen aan den Rijn uitgedeeld. Wil je jouw aanbod hierin gepresenteerd hebben, maak dan nu jouw aanbod aan op alphenvitaal.nl

Alphen Vitaal gaat van start met de ‘Alphen Actief en Creatief’ activiteitenboekjes voor de doelgroep kinderen van vier tot en met twaalf jaar. In dit boekje kunnen actieve, sportieve, creatieve en culturele activiteiten van je vereniging of club worden gepresenteerd om deze extra onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Dit kan mogelijk zorgen voor nieuwe, enthousiaste leden. We starten per direct met een onlinecampagne en volgen in de loop van januari met een uitgave van een boekje. Dit boekje wordt op alle scholen in hardcopy of digitaal (net waar de school voorkeur aan geeft) verstrekt. Grijp je kans om op deze manier gratis reclame te maken voor jouw club!

Maak nu je aanbod aan op de website alphenvitaal.nl en wij nemen je mee in onze campagne. Neem hiervoor de volgende stappen:

Stap 1. Ga naar clubbase.sport.nl
Stap 2. Maak een sportprofiel aan (dit is eenmalig).
Stap 3. Vul het profiel voor jouw club / organisatie in (dit is eenmalig).
Stap 4. Geef na inloggen bij het kopje ‘programma’s’ aan dat je onder Alphen Vitaal valt.
Binnen enkele minuten staat jouw club op onze website gepresenteerd.
Stap 5. Ga vervolgens naar het kopje ‘aanbod’ en maak hier jouw ‘Alphen Actief en Creatief’ aanbod aan. Vergeet niet bij stap 5 in het proces de juiste activatie aan te vinken.
Stap 6. Klik voor de gehele uitleg hoe clubbase werkt HIER.

Het is belangrijk om te vermelden dat er wel een deadline is vastgesteld, om meegenomen te kunnen worden in het ‘Alphen Actief’ boekje. Mocht je met jouw activiteit in het boekje terecht willen komen, dan dient je aanbod op 1 januari 2024 op clubbase te staan. Na 7 januari mag er nog altijd aanbod aangemaakt worden, echter het aanbod komt niet meer in het boekje.

Hopelijk ben je doormiddel van dit bericht voldoende geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Sam Singerling, s.singerling@alphenvitaal.nl


Alphen Vitaal 20 nov. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: