Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Mattie en Marieke bieden eerste hulp!

Alphen Vitaal26 jul. 2023

Het sportseizoen gaat na de zomervakantie weer langzaam aan beginnen. Iedereen raapt zijn sportspullen weer bij elkaar en maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen. Zo ook de vrijwilligers van de sportclubs. 

Vrijwilligers spelen een hele belangrijke rol in de sport. Sterker nog: zonder vrijwilligers zouden veel sportclubs niet kunnen bestaan. Omdat zij altijd klaar staan om anderen te helpen, willen Mattie en Marieke de rollen voor één dag omdraaien. De vrijwilligers worden een zaterdag weggestuurd van de club en krijgen een onvergetelijke dag. Mattie, Marieke, Anne-Marie, Tom en Joe zorgen er ondertussen voor dat alles op de club op rolletjes loopt. Fluiten, bardienst, coachen, niks is te gek voor ze. Natuurlijk doen ze dat niet alleen. Er komt ook professionele hulp naar de club! Nederlandse Loterij regelt een topsporter van TeamNL speciaal voor deze dag. Wie weet staat Nadine Visser straks bij jouw club langs de lijn.

Wil je ook gebruik maken van dit topteam van Q-Music? Klik HIER voor meer informatie.


Alphen Vitaal 26 jul. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: