Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Inspiratiesessie: Campagne voor de club

Alphen Vitaal13 jul. 2023

Geef je club een boost tijdens de Nationale Sportweek! Van 15 t/m 24 september is de Nationale Sportweek 2023. Dit is dé week waarin vele gemeenten, sportbonden, sportaanbieders en NOC*NSF laten zien hoe leuk en goed sporten en bewegen is. Het doel is om nog meer mensen in beweging te krijgen.

Ook gemeente Alphen aan den Rijn doet mee aan de Nationale Sportweek.  NOC*NSF nodigt jou uit voor een online inspiratiesessie waarin je allerlei tips en inzichten krijgt om jouw club optimaal te promoten om meer leden te krijgen. Deze handvatten zijn niet alleen praktisch en bruikbaar in aanloop naar en tijdens de Nationale Sportweek, maar ook bij volgende ledenwervingscampagnes van jouw club.

De inspiratiesessie is voor jou als bestuurders of communicatiemedewerkers/vrijwilliger van een sportclub. In 90 minuten tijd krijg jij concrete handvatten aangereikt om de zichtbaarheid van de club te vergroten en een succesvolle campagne te voeren om nieuwe leden naar de club te trekken.

Inschrijven is mogelijk via deze link. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 

Locatie: online
Datum: 22 augustus 19.00 – 20.30
Spreker: Martin van Berkel, expert op het gebied van sport- en verenigingscommunicatie.

 


Alphen Vitaal 13 jul. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: