Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nationale Sportweek

Alphen Vitaal07 jun. 2023

Vandaag (7 juni 2023) is het nog 100 dagen tot de start van de Nationale Sportweek 2023! De Nationale Sportweek is gepland op 15 t/m 24 september 2023.

 

Alphen Vitaal is al een ruime tijd druk bezig met de organisatie voor deze week en we gaan er andermaal een fantastische sportweek van maken. Basis en middelbare scholen haken aan. Werkgevers doen mee. Buurt- en verzorgingstehuizen creëren een aanbod. Jij als sportaanbieder in Alphen a/d Rijn doet toch ook mee!? De Nationale Sportweek is het moment om acties te ontplooien waarbij je mensen kan binden aan jouw organisatie. Het is een uitstekend vertrekpunt om mensen blijvend in bewegen te krijgen. Samen bereiken wij alle inwoners en zorgen we voor een te gekke week waarin iedereen in beweging komt en blijft.

Weet je al wat je gaat doen, geef dit door aan jouw verenigingsondersteuner (Dominique Smit, d.smit@alphenvitaal.nl of Ingeborg Houdijk i.houdijk@alphenvitaal.nl). Op zoek naar inspiratie? Ook daarvoor is jouw verenigingsondersteuner. Vanuit Alphen Vitaal kunnen wij jouw aanbod meenemen in de communicatie.

Update: Lees HIER meer informatie over de Nationale Sportweek in gemeente Alphen aan den Rijn.

 


Alphen Vitaal 07 jun. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: