Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Buurtsportvereniging

Alphen Vitaal13 jun. 2023

Volgende week woensdag 21 juni opent  Alphen Vitaal, samen met Kwadraad een buurtsportvereniging in de Topaasstraat (Alphen aan den Rijn). 

Het doel is om in lage inkomensbuurten te komen tot duurzame buurtorganisaties die sport- en beweegactiviteiten aanbieden voor een specifieke groep bewoners die vaak niet in staat zijn om bij een reguliere sportclub te sporten. Sporten en bewegen is goed voor iedereen, maar daarnaast is dit ook belangrijk voor het sociale netwerk en verbinding in deze week te creëren.

Op 21 juni van 15.00 tot 16.00 zal de opening plaatsvinden, dit wordt gedaan met een onder andere een voetbalclinic, een basketbal clinic en een fitnesscircuit. Er zal structureel aanbod ontwikkeld worden voor statushouders en mensen met een beperking. Verder is iedereen welkom! Ontmoeten, verbinden, samen sporten daarvoor is deze plek.


Alphen Vitaal 13 jun. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: