Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Workshop Inclusief Communiceren

Alphen Vitaal10 mrt. 2023

Van 21 tot 27 maart organiseren de gemeente Alphen aan den Rijn en diverse organisaties met elkaar de Week Tegen Racisme en Discriminatie.

Tijdens deze week laten we samen één geluid horen vóór een veilig en inclusief Alphen aan den Rijn. Daarom organiseert Vrijwilligerspunt Alphen i.s.m. Stichting iDb de workshop: ‘Inclusief Communiceren’.  Tijdens deze workshop hebben we het over hoe vooroordelen de communicatie tussen mensen stuurt, hoe je buiten je eigen bekende kaders kunt denken. Hoe ziet de ander het en kan je dat ook onderzoeken, zonder dat het er direct wel of niet mee eens zijn. Met praktische tools & tips leer je gesprekken te voeren die verbinding en begrip opleveren. En zeg nou zelf: wie wil dat nou niet? De workshop is gratis voor vrijwilligers in de gemeente Alphen aan den Rijn. Aanmelden is verplicht.

Datum en tijd: Dinsdag 28 maart van 19.00 tot 21.00 uur
Locatie: Wijkcentrum Kerk en Zanen, Oude Wereld 57, 2408 VN, Alphen aan den Rijn

Aanmelden kan tot uiterlijk 21 maart door een mail (geen reply s.v.p.) te sturen naar via@participe.nu, o.v.v. Inclusief Communiceren. Graag naam, telefoonnummer en organisatie vermelden. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt leggen wij een reservelijst aan.


Alphen Vitaal 10 mrt. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: