Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Seniorensubsidie 50fit

Alphen Vitaal28 feb. 2023

Als je 50 jaar of ouder bent; dan is sporten net zo belangrijk als goed eten en drinken. Echter soms is het voor deze doelgroep een uitdaging om te starten met sporten en bewegen.

Samen met de gemeente Alphen aan den Rijn willen wij onder deze doelgroep het georganiseerd sporten stimuleren en daarmee de beweegparticipatie vergroten.

In de afgelopen jaren heeft binnen onze gemeente het project ‘Tijd voor Vitaliteit’ gedraaid, een goed lopend project waarbij vele senioren sporters kennis hebben gemaakt met de verschillende sporten. Vele van deze deelnemers zijn vervolgens bij de sportclub actief gebleven. 

Het succesvolle project ‘Tijd voor vitaliteit’ krijgt een vervolg onder de naam ‘50fit’. Samen met de sport- en beweegaanbieders binnen onze gemeente willen we seniorensport een extra impuls geven. 20 Aanbieders krijgen de mogelijkheid om door middel van deze subsidie een laagdrempelig kennismakingsaanbod voor deze doelgroep te creëren.

Wil jij als aanbieder iets beteken voor senioren? Denk dan na over laagdrempelig kennisaanbod en vraag deze subsidie aan. Klik HIER voor meer informatie en aanmelden.


Alphen Vitaal 28 feb. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: