Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Workshops Vrijwilligerspunt

Alphen Vitaal27 jan. 2023

Bij het Vrijwilligerspunt Alphen kunnen vrijwilligersorganisaties terecht voor informatie en advies. In februari en maart staan er workshops  speciaal voor vrijwilligers op de agenda. Wellicht iets voor vrijwilligers van jouw sportorganisatie?

FONDSENWERVING
Hoe vind je financiering voor je project? Hoe moet je een aanvraag indienen bij een fonds? Welke tips zijn er om succes te hebben bij een aanvraag? Deze training fondsenwerving helpt je op weg bij het vinden van financiering van een project. Of je vrijwilliger bent of penningmeester, of enthousiast meedoet in je buurt, iedereen wil weten hoe fondsenwerving een succes wordt.
Datum en tijd: Woensdag 15 februari van 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10, 2406 BV Alphen aan den Rijn
Trainer: Roeland van der Hoorn
Aanmelden: kan tot 8 februari door een mail te sturen naar via@participe.nu, o.v.v. fondsenwerving. Graag naam, telefoonnummer en organisatie vermelden. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt leggen wij een reservelijst aan.

SOCIALE MEDIA
Tweedelige training:  Hoe kun je 'Sociale Media'  laten werken voor je organisatie? Deze training gaat over het gebruik van sociale media als communicatiekanaal voor vrijwilligersorganisaties voor verschillende doeleinden. Heb je het idee dat jullie organisatie meer zou kunnen profiteren van sociale media? Met deze training bouw je aan een helder en realistisch plan om sociale media voor je organisatie te laten werken!
Datum en tijd: Deel I: woensdag 8 maart van 19.00-21.00 uur
Locatie: Bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10, 2406 BV Alphen aan den Rijn                                    
Datum en tijd: Deel II: donderdag 16 maart van 19.00 tot 21.00 uur
Locatie: online, de link voor de bijeenkomst ontvangt u na plaatsing
Trainer: Willeke van Haren  
Aanmelden: kan tot uiterlijk 1 maart door een mail te sturen naar via@participe.nu, o.v.v. sociale media. Graag naam, telefoonnummer en organisatie vermelden. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt leggen wij een reservelijst aan.

TRAINING REANIMATIE in BOSKOOP: Hartstilstand herkennen en kunnen handelen
De eerste 6 minuten bij een hartstilstand zijn van levensbelang. Hoe sneller er wordt gestart met reanimeren en een AED wordt aangesloten, hoe groter de kans op overleven. Daarom is het van groot belang dat iedereen een hartstilstand kan herkennen en kan beginnen met reanimeren. Stel dat jij als vrijwilliger een activiteit begeleidt en een deelnemer zakt in elkaar. Wat doe je? Kun je iets doen?
Datum en tijd: dinsdag 21 maart van 19.30 – 21.30 (inloop v.a. 19.00 uur)
Locatie: De Plataan, Boskoop
Trainer: Duco Verhage
Aanmelden: kan tot uiterlijk 15 maart door een mail te sturen naar via@participe.nu, o.v.v. reanimatie Boskoop. Graag naam, telefoonnummer en organisatie vermelden. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt leggen wij een reservelijst aan. Vrijwilligers en organisaties uit Boskoop hebben bij deze training voorrang. 


Alphen Vitaal 27 jan. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: