Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Eindejaar stimulering Sportaanbieders

Alphen Vitaal20 dec. 2022

Het einde van het jaar 2022 is in zicht. Een einde van het jaar dat wij met de sport zonder restricties kunnen vieren. Dit betekent dat er mogelijk ruimte is om in deze decembertijd aan andere zaken te denken dan protocollen, aangepaste trainingstijden of aanvragen doen voor gemiste inkomsten vanwege corona. 

Om deze mogelijke gedachten te prikkelen wil Alphen Vitaal de volgende eindejaar stimulering beschikbaar stellen: 

Vanuit Alphen Vitaal stellen wij een maximaal budget van €500,00 (incl. BTW) beschikbaar voor de sportaanbieders in de gemeente Alphen aan den Rijn. Dit stimuleringsbudget dient gebruikt te worden voor het organiseren van een activiteit of event ter bevordering voor meer inclusie binnen de sportorganisatie. Het betrekken van senioren (65+), mensen met een beperking (lichamelijk en geestelijk) of andere doelgroepen die een drempel kunnen ervaren om te participeren bij jullie als sportaanbieder. Denk aan LHBTIQ+, mensen met een laag inkomen of statushouders. 

Om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage, moet de activiteit aan de volgende voorwaarden voldoen: 

  • Het aanbod is gericht op minimaal één van de bovenstaande doelgroepen; 
  • Het aanbod staat in het kader van ontmoeten, bewegen, meedoen voor iedereen en/of het versterken van de sportorganisatie. 

Overige spelregels: 

  • Wanneer meerdere activiteiten worden georganiseerd, waardoor het totaalbedrag boven de € 500,00 komt, ontvangt de sportaanbieder maximaal € 500,00 (incl. btw); 
  • Aanvragen kunnen tot uiterlijk 1 januari 2023 ingediend worden; 
  • Op = op. De toekenning van de stimuleringsbijdrage is op basis van volgorde van aanvraag; 
  • De activiteit kan worden georganiseerd in de periode 1 januari tot en met 31 maart 2023. 

De aanvragen: 

De aanvraag moet minimaal bevatten: 

  • Een algemene omschrijving en het doel van de activiteit; 
  • De doelgroep waarvoor de activiteit georganiseerd wordt;
  • De datum en locatie waar de activiteit georganiseerd wordt; 
  • De gegevens van de contactpersoon (naam, functie, 06-nummer en e-mailadres). 

Iedere aanbieder levert na de activiteit een kort verslag aan met o.a. deelnemersaantallen en een foto die op de website www.alphenvitaal.nl en de sociale media kanalen van Alphen Vitaal geplaatst kan worden. Ook wordt een link naar het artikel meegestuurd, waarmee de activiteit wordt aangekondigd op de website van de club of andere socials (twitter, facebook en/of instagram). 

Aanvragen kunnen worden ingediend door een mail te sturen naar jouw accounthouder bij Alphen Vitaal: Dominique Smit ( d.smit@alphenvitaal.nl ) of Ingeborg Houdijk ( i.houdijk@alphenvitaal.nl ); 


Alphen Vitaal 20 dec. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: