Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Oproep aanbieders: Inzet jongerenfestival

Alphen Vitaal10 nov. 2022

De cultuurcoaches van de gemeente Alphen aan den Rijn organiseren zaterdag 28 januari 2023 een jongerenfestival in en rondom theater Castellum. Doel is talentontwikkeling en kennismaking met verschillende activiteiten en aanbieders in Alphen aan den Rijn, de doelgroep is jongeren tussen de 11 en 15 jaar. Alphen Vitaal is hier natuurlijk ook bij aanwezig, maar vindt het belangrijk en leuk als er deze dag meer vertegenwoordiging vanuit sportaanbieders aanwezig is. Vind je het leuk om tijdens deze dag als sportaanbieder ook een workshop te verzorgen? Er is ruimte voor 1 sportieve / actieve activiteit. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Meld jouw club aan via: rj.boonstra@alphenvitaal.nl.  

Het festival begint rond 13:00 uur. De workshops duren 45 minuten en er zijn drie rondes, te weten: 13:30 - 14:15 uur; 14:30 - 15:15 uur, 15:30 - 16:15 uur.  De dag wordt met DJ feestelijk afgesloten op het grote podium van het theater. 


Alphen Vitaal 10 nov. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: