Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Oproep aanbieders: sportsafari voor statushouders

Alphen Vitaal29 okt. 2022

In samenwerking met partner Kwadraad draait Alphen Vitaal het project Sportsafari voor statushouders en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tijdens de Sportsafari kunnen de deelnemers gedurende 10 weken 1 keer per week sporten bij reguliere sportaanbieders in de gemeente Alphen aan den Rijn om zo kennis te maken met de betreffende sport, maar ook met de vereniging. Meedoen aan een sport- beweegactiviteit draagt het laagdrempeliger maken van de aansluiting bij de samenleving. We hopen natuurlijk dat de deelnemers van dit project uiteindelijk besluiten een vereniging in te stromen.


Oproep:
Vind je het leuk om als sportaanbieder te participeren in dit project? Dan horen wij dit graag!
Wij vragen van de sportaanbieder:
- een activiteit passend binnen de mogelijkheden van de sportaanbieder (de activiteit staat gepland aan het einde van de middag of op een avond, op een doordeweekse dag naar keuze, op een datum naar keuze)
- een activiteit gepland nog vóór de kerstvakantie
- een activiteit van een uur
- een activiteit onder begeleiding van een trainer (hier is budget voor beschikbaar)
- een activiteit voor maximaal 8 personen

Ben je geïnteresseerd om iets voor dit project te betekenen, neem dan contact op met Robbert-Jan Boonstra via rj.boonstra@alphenvitaal.nl


Alphen Vitaal 29 okt. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: