Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Kwadraad symposium 'Huiselijk geweld; dichterbij dan je denkt'

Alphen Vitaal25 okt. 2022

Op 17 november 2022 organiseert Kwadraad een Symposium over Huiselijk Geweld. In de week tegen Kindermishandeling staan we stil bij wat wij als professionals en vrijwilligers kunnen betekenen voor kinderen en jongeren die te maken krijgen met huiselijk geweld. Dit symposium is voor iedereen die werkt met gezinnen, kinderen en jongeren en daarbij extra handvatten wil krijgen over hoe je huiselijk geweld kunt signaleren én hierover in gesprek kunt gaan.

Tijdens het symposium kun je deelnemen aan een workshop en geven we de ruimte om elkaar binnen dit thema te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Klik HIER voor het programma.

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 november 2022 door een mail te sturen naar Opvoedenenopgroeien.alphen@kwadraad.nl. Vermeld in de mail je eigen gegevens, de naam van de organisatie en welke workshop je zou willen volgen. Het symposium wordt georganiseerd bij De Bron, Troubadourweg 2 in Alphen aan de Rijn.


Alphen Vitaal 25 okt. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: