Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Teamkorting voor Teamuitje bij Laser Mania

Alphen Vitaal09 sep. 2022

Binnen een teamsport is het cruciaal dat de teamleden elkaar vertrouwen en met elkaar aan hetzelfde doel werken. Deze relatie wordt gecreëerd tijdens trainingen en wedstrijden, bij teamgesprekken in de kleedkamer of bespreekruimte, maar dat kan ook door een leuke activiteit buiten de club te doen met het team.

Alphen Vitaal organiseert op zaterdag 24 september een event wat kan bijdragen aan het groepsproces voor jouw team. Tussen 11:30 – 21:00 uur organiseert Alphen Vitaal een super vette Laser Mania in de Limeshal.

Ga met elkaar de strijd aan in één van de arena´s en opereer als team om te zorgen dat jullie de winnaars zullen zijn. Communicatie, alertheid en tactische vaardigheden zijn van cruciaal belang om als team goed te kunnen opereren.

Voor dit teamuitje met jouw team kan je gebruikmaken van de promotiecode: beactiveteam25

Wanneer je deze invoert ontvang jij 25% korting per ticket.

Ga nu snel naar Tickets Laser Mania en boek tickets voor jouw team. Doe het snel, want er zijn nog maar enkele tijdslots beschikbaar!


Alphen Vitaal 09 sep. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: