Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sjors Sportief boekje

Alphen Vitaal08 sep. 2022

De eerste opzet van het Sjors Sportief & Creatief boekje voor de gemeente Alphen aan Den Rijn is klaar! Het aanbod is al erg divers, dus dat belooft weer een mooie editie te worden. We hebben alle informatie die je via aanmelden.alphenvitaal.nl hebt aangeleverd zo goed mogelijk verwerkt. Natuurlijk kan het zijn dat er wat foutjes zijn ingeslopen of dat jouw informatie niet volledig is. Geef dit dan aan ons door: wij passen het aan! 

 

Zou je jouw eigen pagina(s) kunnen controleren? 
Wij horen graag vóór 14 september of de pagina’s in orde zijn of niet. Je kunt dit doen door op deze mail te reageren. Het is ook belangrijk dat je deze wijzigingen zelf op de website aanmelden.alphenvitaal.nl aanpast. Zodat op de website dezelfde informatie staat als in het boekje. Als je dit niet doet, dan blijft op de website de oude informatie staan.  

De boekjes worden in oktober aan de kinderen uitgedeeld en de inschrijvingen starten op vrijdag 4 november om 12.00 uur! Hiervan brengen we je van tevoren op de hoogte.

Bij deze de link naar het boekje:https://cultuurensportstimulering.nl/alphenaandenrijn-2022-2023

 


Alphen Vitaal 08 sep. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: