Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nieuwe website

Alphen Vitaal02 sep. 2022

Achter de schermen zijn we druk bezig met de nieuwe website van Alphen Vitaal en gaan op 7 september live! Een belangrijk onderdeel van de website is de ‘zoek en boek’ functionaliteit waarbij inwoners lokale sportactiviteiten kunnen vinden en boeken. Daarvoor hebben we jouw sportaanbod nodig. Help je mee door sportaanbod aan te melden? Zo maken we de gemeente Alphen aan den Rijn samen vitaler!

Doe mee!
Maak je aanbod vóór 7 september aan en denk hierbij aan proeflessen, een toernooi of een cursus. Alles is mogelijk. Het aanbod voor de inwoners (potentiële leden) maak je aan via het platform Clubbase.nl. Het mooie is, jij bepaald zelf het aanbod. Zowel de inhoud als het tijdstip. In de bijlage lees je hoe het maken van activiteiten kan via dit platform.

Naast de zoek en boek functionaliteit bevat de nieuwe website ook informatie over hoe inwoners vitaal kunnen blijven en een kennisbank voor sportaanbieders. Als Alphen Vitaal lanceren we de nieuwe website om sportaanbieders zichtbaarder te maken én de mogelijkheid te bieden om kennismakingsactiviteiten, proeflessen en flexibel sport- en beweegaanbod te creëren. Alphen Vitaal gaat inwoners door middel van sport en beweeg campagnes zoals de Nationale Sportweek activeren.

Maak nu je aanbod aan
Klik HIER voor de handleiding hoe je tot een aanbod komt. 
Alphen Vitaal 02 sep. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: