Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Alphen aan den Rijn opnieuw host Nationale Sportweek

Alphen Vitaal02 mei 2022

Gemeente Alphen aan den Rijn is ook dit jaar host city van de NOC*NSF Nationale Sportweek. De NOC*NSF Nationale Sportweek vindt plaats op vrijdag 16 september tot en met zondag 25 september. Het aftellen is dus begonnen.

Het doel is om zoveel mogelijk mensen in onze gemeente en in Nederland te enthousiasmeren om te sporten en bewegen, allemaal op hun eigen manier. Juist nu, na de coronacrisis, is dat belangrijk. 

Nationale Sportweek 
De NOC*NSF Nationale Sportweek maakt zichtbaar hoe iedereen kan genieten van sport en beweging. Door heel Nederland organiseren gemeenten, sportbedrijven en sportclubs activiteiten om iedereen die niet (meer) sport of beweegt hier kennis mee te laten maken.  

Sport doet iets me je 
Gert-Jan Schotanus, wethouder sport; “Na het succes van vorig jaar zijn we blij en trots dat de gemeente Alphen aan den Rijn ook dit jaar weer hostcity is van de Nationale Sportweek. Tijdens de Nationale Sportweek krijgt iedereen in onze gemeente de kans om te genieten van sport en beweging. Wij zetten lokaal de sport extra in de schijnwerpers. Tien dagen lang zijn er voor onze inwoners allerlei extra activiteiten. Voor elk wat wils, bij (sport)verenigingen, op scholen en in verzorgingstehuizen. We werken al volop samen aan een mooi, actief en afwisselend programma. In Alphen aan den Rijn gaan wij voor een leven lang plezier in sporten en bewegen. Want #sportdoetietsmetje!” 

Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn

 

Klik HIER voor meer informatie over het organiseren van een activiteit tijdens de Nationale Sportweek. 
Klik HIER voor meer informatie over het programma. 


Alphen Vitaal 02 mei 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: