Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Gratis vermelding ‘SportinDeventer’ krant voor volwassenen!

Sport in Deventer02 jun 2022

Er komt weer een nieuwe editie van de SportinDeventer krant! Eind augustus valt er weer bij iedereen een krant op de deurmat met het sportaanbod voor volwassenen in de gemeente Deventer! De ideale manier voor sportverenigingen om sportaanbod onder de aandacht te brengen!

In heel Deventer viel dit voorjaar de Kampioenenkrant op de deurmat. Een krant vol sport- en beweegaanbod voor ouderen. Het doel van de krant was om zoveel mogelijk Kampioenen uit te dagen om (weer) sociaal en fysiek in beweging te komen. En dat is gelukt!  
Er zijn veel mensen in beweging gekomen, divers sportaanbod is onder de aandacht gebracht en nog steeds is er vraag naar de krant als naslag voor professionals, wijkteams en bewoners.  

Een nieuwe ‘Sportindeventer’ krant: voor volwassenen  

Na het succes van deze krant geven we in augustus 2022 wederom een krant uit. Hetzelfde concept: een krant vol sport- en beweegaanbod, een andere doelgroep: alle volwassenen. Ook in deze editie is er weer ruimte voor het delen van ervaringen van deelnemers om anderen te enthousiasmeren.  

GRATIS vermelding krant 

Organiseert jouw vereniging activiteiten voor volwassenen in de periode van (minimaal) september tot en met december, dan nemen we dit aanbod graag kosteloos op in de “Sportindeventer” krant.  

Uitgave krant: eind augustus 2022 
Verspreiding: onder de inwoners van de gemeente Deventer 
Activiteiten voor volwassenen: half september tot aan de kerstvakantie 
Doel: zoveel mogelijk Deventenaren uit te dagen om (weer) in beweging te komen met activiteiten die passen bij ieders leeftijd, niveau, ambitie en mogelijkheden. 

 


Sport in Deventer 02 jun 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via