Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Kampioenen Spelen 2022

Sport in Deventer28 dec 2021

Ouderen, ze zijn geweldige ouders of grootouders. Weten veel over cultuur en zitten vol mooie verhalen, ervaringen en zijn nog energiek genoeg om dit alles met elkaar te delen. De ouderen onder ons zijn échte Kampioenen. In 2022 zetten we het sport- en beweegaanbod voor Kampioenen in het zonnetje. 

Kampioenen Spelen voor ouderen, gratis vermelding krant. Deadline 10 januari

Na het succes van de Kampioenen Spelen tijdens de Sportweek in Deventer afgelopen jaar, zetten we ouderen ook in het voorjaar 2022 in het zonnetje door een speciale Kampioenenkrant uit te brengen die wordt verspreid in heel Deventer. Een krant vol sport- en beweegaanbod voor ouderen, waarin ook ervaringen van ouderen gedeeld worden. Het doel van de krant is om zoveel mogelijk Kampioenen uit te dagen om (weer) sociaal en fysiek in beweging te komen met activiteiten die passen bij ieders leeftijd, niveau, ambitie en mogelijkheden.

GRATIS vermelding krant
Organiseert jouw vereniging activiteiten voor ouderen in de periode van (minimaal) maart tot en met juni, dan nemen we dit aanbod graag kosteloos op in de Kampioenenkrant.

Uitgave krant: medio maart 2022
Verspreiding: onder de inwoners van de gemeente Deventer|
Kampioenen activiteiten: half maart tot aan de zomervakantie

 Hoe doe je mee?

 • Meld jouw Kampioenen activiteit vóór 10 januari aan via het aanmeldformulier.
  Beschrijf wanneer en wat Kampioenen kunnen verwachten.
 • Plaats het Kampioenenaanbod in de actieperiode op het clubprofiel (mijn clubbase)
  Hoe dit werkt kun je terugvinden in het handboek dat je via deze link kunt openen.
 • Promoot zelf het aanbod en de campagne voor de Kampioenen vanuit je club met de communicatie-ondersteuning en middelen die je na aanmelding krijgt.

Wat levert het op?

 • Zichtbaarheid van jouw club d.m.v. de Kampioenenkrant, social media en de vermelding op www.sportindeventer.nl/kampioenen.
  • Uit de aanmeldingen selecteren we een aantal verenigingen voor een interview en fotoshoot, om de betreffende activiteit toe te lichten in de krant.
 • Potentiële nieuwe deelnemers en/of vrijwilligers voor jouw club;
 • Na aanmelding volgt een uitnodiging voor een online sessie (vóór 1 maart a.s.) waarin we uitleg geven over het gebruik van clubbase en het publiceren van het aanbod op sportindeventer.nl.

Heeft u vragen over de Kampioenen campagne of over sportaanbod voor deze doelgroep? Neem dan contact met ons op via sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl.

 

 


Sport in Deventer 28 dec 2021
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via