Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nieuwsbrief voor clubs

Door Sport in Deventer

Wilt u, als bestuurder, trainer of vrijwilliger van een Deventer sportvereniging op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de Sport in Deventer Clubbase nieuwsbrief. 

De nieuwsbrief omvat de meeste actuele informatie en nieuws die u nodig heeft om uw (vrijwilligers)taak binnen de vereniging uit te voeren. De nieuwsbrief wordt gemiddeld één keer per maand verstuurd, maar wanneer de actualiteiten daarom vragen kan dit ook met een hogere regelmaat zijn. Of er wordt een Sport in Deventer Clubbase Special verstuurd als het gaat om speciale thema's, zoals bijvoorbeeld de Nationale Sportweek.

De nieuwsbrief wordt verstuurd door en op initiatief van Sportbedrijf Deventer, maar kan ook informatie van andere organisaties omvatten die relevant is voor sportverenigingen.

U meld zich voor de nieuwsbrief aan via deze link. Uitschrijven kan ten alle tijde via de opt-out onderaan de nieuwsbrief. 

Heeft u opmerkingen, feedback of vragen, neem dan contact op met Clubsupport van Sportbedrijf Deventer


Link gekopieerd naar klembord

Meer weten?

Meer weten?

Neem dan contact op met Sport in Deventer via
clubbase@sportindeventer.nl 


Of meld u aan voor de nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws voor sportclubs in Deventer