Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Collectieve Inkoop Energie via PM Energie

Door Sport in Deventer

Sportverenigingen uit de gemeente Deventer kunnen zich aansluiten bij het Energie Inkoop Collectief PM Energie van de ondernemersverenigingen MKB Deventer en DKV. Uw vereniging hoeft hiervoor geen lid te zijn van MKB Deventer. Door de energiemarkt op de voet te volgen, is PM Energie voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen. Hierdoor kunnen zij de inkoopcollectieven voorzien van een gedegen advies betreffende de energieleveranciers. 

Het inkoopcollectief (dat gevormd wordt door een afvaardiging van de ondernemersverenigingen in Deventer) neemt op basis van het advies van PME de uiteindelijke beslissingen. Vervolgens wordt de energie ingekocht en verdeeld onder de deelnemers. Doordat het goedkoper is om in één keer een groot volume energie in te kopen, ontstaat een fikse korting.

Het collectief biedt dus de volgende voordelen:

  • Goede contracten voor elektra en gas
  • Niet meer zelf de einddatum van de contracten in de gaten houden
  • Niet meer zelf offertes opvragen en vergelijken
  • Niet afhankelijk van 1 energieleverancier
  • Niet meer zelf de energiemarkt in de gaten houden: Collega ondernemers houden wekelijks de markt in de gaten en bepalen zo goed mogelijk de strategie
  • Niet meer zelf bellen met energieleveranciers: PM Energie is je eerste aanspreekpunt voor alle vragen over energie (energiebesparing, contracten, facturen, …)

Neem voor de actuele energieprijzen en meer informatie direct contact op met:
Geert Douw via mailadres g.douw@pmenergie.nl of via telefoonnummer 06-53295579

Gerelateerd

Meer weten?

Meer weten?

Mail naar clubbase@sportindeventer.nl
Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!