Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het aanmaken van een clubprofiel of over het aanmaken van je aanbod? Bekijk dan de veelgestelde vragen om te kijken of jouw vraag ertussen staat.

 • Over het platform

  • Wat is clubbase?

   Ben je vrijwilliger, bestuurder of trainer van een sportclub? 

   Met het nieuwe sportinSoest platform kunt u uw sport- en beweegactiviteiten gratis en op eenvoudige manier onder de aandacht brengen bij de inwoners van onze gemeente.

   Diverse aanbieders hebben zich al voor het platform aangemeld. Als u daar nog niet bij hoort dan willen we u graag uitnodigen om dit ook te doen via het clubgedeelte van het platform.

   Op dat clubgedeelte van het platform Clubbase ,vind je ook relevante (lokale) informatie over actuele thema’s zoals ledenwerving, sportstimulering en financiën. 

   Het platform is een gezamenlijk initiatief.

   De gemeente, de sportfederatie en de sport- en aanbieders in onze gemeente werken hiermee samen om vraag en aanbod op sport- en beweeggebied bij elkaar brengen.  Het platform is gemaakt in samenwerking met NOC*NSF en biedt veel voordelen. Het vergroot de zichtbaarheid en de vindbaarheid van de clubs, biedt ruimte voor kennismakingsaanbod en heeft de mogelijkheid door te linken naar de eigen websites voor alle verder informatie. Daarbij kun je door het jaar heen aanhaken bij speciale acties en evenementen. Door gerichte promotie en interactie op de verschillende Social Media gaan we de inwoners van onze gemeente het gehele jaar door bereiken.

   Sluit aan en geniet van de vele voordelen. 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: